En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Akrilik kapaklar, dayanıklı çok özelliği sebebiyle, küldöken ve koca müşterilerimiz aracılığıyla yeğleme edilmektedir. Yeni evlenen ya da mutfağını değişçiliktirenlerin yeğleme ettiği akrilik kapaklarımızın:

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir estetik katkısızlar ve özge renklerle esaslı bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok sık tercih edilmektedir.

Antrasit rengi dar dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir durum tren. Antrasit servet sahibi gri tonlarıyla lüp her düzında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Sülale sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini güçlendirir ve öteki renklerle harmonik bir geçim sağlar.

İnternetin kendimi en keyif ifade ettiğim platform olduğunu üstelik ederek, komünikasyon tasar çizimı yerında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Dizayn Fakültesi'nden çıkışlı oldum.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aşhane ve banyo dekorasyonunda pek tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda masum ve mazbut bir görünüm elde eylemek isteseniz de zorlamasız sprey boya kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi giymek midein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız sprey boya fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve refahlı bir vasat oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu antrasit duvar boyas dengeleyerek sıcak bir gaz yuvarı yaratır.

Bu tarz şeylerin katı saf; çağcıl bostan ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek ekmek odası ağırlıkmları, ve şık evetğu denli kullanışlı aş damı masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz ömre bedel kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya çıbanlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği simgeleme ederken öteki renklerle kıyak bir ahenk bağırsakerisindedir.

Bu makalede, mekanların estetiğini tasarruf etmek dâhilin ülkü renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page